Psykologhjelp

Det har blitt stadig mer vanlig å søke profesjonell psykologisk hjelp.

Det er ikke alltid tilfelle å søke eller trenger psykoterapi, kontinuerlig psykologisk behandling, men kanskje man ser etter noen sporadiske samtaler for å sortere ut en bestemt situasjon eller psykologisk rådgivning om et bestemt problem.

Hvis du er i en akutt krisesituasjon, kan du trenge hjelp med å sortere dine følelser og tanker. Det kan også være muligheter i livet når vi blir utsatt for overveldende følelsesmessige hendelser, og vi må da behandle et traume. Flere og flere mennesker går inn i forskjellige tretthetstillatelser og trenger hjelp til å se gjennom livssituasjonen.

Unge voksne er i en viktig fase av forandring og utvikling i livet.

Overgangen fra ungdomsår til voksenliv er langvarig og gir psykologiske påkjenninger som tar forskjellige former.

Disse stammene kan få deg til å søke psykologisk hjelp i Oslo.

Psykologisk terapi i form av psykoterapi kan være et alternativ hvis du trenger å sortere ting ut i livet, forstå, endre og forene med ulike aspekter av livet. Selv lærer å håndtere vanskeligheter i livet på andre måter enn før.

Uansett årsakene som gjør at du ser etter hjelp, begynner kontakten med et første anrop for å sortere ut og klargjøre ens behov.

Bare da er det en felles beslutning om fortsatt kontakt.

Du trenger ikke henvisning fra lege for å komme til en psykolog, og det er vanligvis kort ventetid. Her finner du tilbud om individualterapi, parterapi, grupper, kurs, veiledning og andre psykologtjenester.

En psykolog hjelper mennesker for traumer og kriseterapi, behandling i form av psykoterapi og psykologisk konsultasjon i kortere eller lengre perioder. Veiledning Jeg tilbyr individuelt og i grupper. De vender seg normalt til både privatpersoner og til offentlige aktiviteter og bedrifter.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *